Produk sing Ditampilake

Babagan Kita

Ningbo Ubetter Intelligent Technology Co., Ltd. minangka perusahaan medis lan elektronik teknologi tinggi, kalebu R&D, manufaktur, pemasaran lan ritel. Mantan perusahaan yaiku Jerman Albert Group-investasi perusahaan tunggal. Ningbo Ubetter nduwe 450 karyawan, kalebu loro pusat R&D sing ana ing Ningbo lan Shenzhen kanthi 30 insinyur. Kita duwe luwih saka 100 paten lan luwih saka 50 produk pangguna FDA. Ningbo Ubetter minangka pimpinan pasar ing sawetara pasar ceruk ..

f1c3a84e

Produk Rawuh